GRATIS TILLGÅNG TILL E-LEARNING OM FÖRFLYTTNING OCH SPILERDUG

Är du ansvarig för undervisning i förflyttningskunskap, utbildning av förflyttningsinstruktörer/ombud i en kommun eller på ett sjukhus så har du möjlighet att skapa åtgång till E-Learningaskursen.  

Kontakta oss för att få ytterligare information om E-Learningskursen och rent praktiskt omkring att få tillgång till den.

”Tack för erat undervisningsprogram. Det är fantastiskt – informativt, grundligt, visuelt och intuitivt. Jag är imponerad. Det är exakt vad kommunerna behöver just nu.”

Birthe Tønder Larsen, Faglig konsulent i Aarhus Kommune.

”Fantastisk! Har sett igenom och det är helt i enlighet vad vi vanligtvis undervisar och vi kan nu använda det för introduktion av nyanställda och för våra studenter”

Caroline Henriksen, Forflytningskonsulent i Slagelse Kommune. 

Venita Quist

Leg. Arbetsterapeut
Sverige

Direkte: +46 70-299 66 21

E-mail: venita@spilerdug.dk

Kontakt

Helle Buggeskov

Ergoterapeut
Danmark/Sverige

Direkte: +45 41 80 83 52

E-mail: helle@spilerdug.dk

Gratis tilbud

Demo

Vi besöker er gärna och utbildar er i grundläggande principer och tekniker om hur man använder Spilerdug.  Syftet är att ni, efter utbildningen, kan placera och ta bort Spilerdug på flera sätt, samt vet var den ska placeras för bästa effekt.

Självklart kopplar vi ihop det med praktiska förflyttningar i sängen, som t.ex. ”högre upp i sängen” och ”vändning i sängen”.

Utbildningen är mycket praktiskt orienterad och varar i 2 timmar. Ring eller mejla oss för att boka en tid.

Utökning/tillköp av demo

Om ni vill ha en demo utökad med specifika förflyttningar eller på-/avklädning går det  att köpa till det, så utökar ni demon med 1-2 timmar. Ring eller mejla oss för att boka en tid.

Spilerdug och förflyttning

Den dagen arbetar vi in grundläggande principer och tekniker, och det kommer bli många exempel och praktiska övningar vid sjuksängen, där du förflyttar och använder Spilerdug.

Förhoppningsvis har du sedan kunskapen att utveckla och arbeta med Spilerdug i de förflyttningsuppgifter du själv utför dagligen.

Se broschyr

Spilerdug och påklädning

Här arbetar vi in grundläggande principer och tekniker vid användning av Spilerdug vid påklädning och avklädning.

Så har du sedan kunskapen att utveckla och arbeta med Spilerdug i på- och avklädningssituationer.

Se broschyr

I och ur säng

Här kommer du att arbeta med förflyttning på två nivåer vid förflyttningar till och från säng.

Vi tar utgångspunkt i det naturliga rörelsemönstret, liksom vi arbetar med riskbedömning i förhållande till vilken metod du väljer till vem.

Se broschyr

Kurser​

Brehms Spilerdug är en verksamhet som baseras på en stark fackkunskap om förflyttning, och det är en del av vårt DNA att förmedla kunskap och metoder till alla som utför förflyttningar i det dagliga arbetet. Därför är våra kurser och utbildningar en integrerad del av vårt erbjudande till våra kunder.

Våra egna kurser

Vi håller kurser med varierat innehåll och varaktighet. Kurserna är delvis generella och speciell användning av Spilerdug eller de kan vara teman, t.ex. Påklädning, förflytta kompetent ensam, lyftsela – Placera, Korrigera och Ta bort lyftsela, etc.

Kurser hos er

Vi vill gärna göra kurser hos er när en grupp anställda behöver att få sina färdigheter inom förflyttning lyftat. Kursens innehåll, form och längd är något vi håller med om tilsammans.

Anmäl dig nu

Utbilding

Utbildning av förflyttningsguider

Vi planerar och genomför gärna utbildning av era blivande förflyttningsguider, eller ordnar kompletterande utbildning för redan utbildade förflyttningsguider. Vi utgår från ett koncept som passar era lokala behov och önskemål. På så sätt får ni inflytande över form, innehåll och längd. Ring och ta reda på mer om möjligheter och pris.

Vi utbildar era nya förflyttningsguider när ni har behov av att komplettera er grupp med förflyttningsguider. Deltagarna representerar många arbetsplatser, så att de får inspiration från andra arbetsplatser och för möjlighet att utmana sina egna rutiner och vanor. Vi har flera utbildningar om året och utbildningen är öppen för alla intresserade.

E-learning i olika format/möjligheter

Vår E-learning är ett erbjudande till våra fasta kunder. På våra E-learningkurser lär utbildarna ut grundläggande principer vid såväl förflyttning som vid användning av Spilerdug.
Kursen understödjer förflyttningsguidernas och koordinatorernas dagliga arbete med att upprätthålla och utveckla anpassade förflyttningar. Kursen ges var du vill och när du vill, och kan också användas som blandad utbildning, t.ex. tillsammans med era egna kurser och utbildningar i förflyttning.

Du kann läsa mer här och ringa och höra mer om konceptet och möjligheterna, även om du inte redan är kund.

Anmälning

Du kan anmäla dig till våra erbjudna kurser och utbildning i formuläret här

Dessutom är du välkommen att ringa eller skicka ett mail om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan anpassa utbildning, träning etc. för din arbetssituation.

Nyt produkt Spiler+ Förflytningslakan
Framsida
  • Namn, e-mail, mobil. Én deltagare pr. linje. Max. 4 deltakere pr. arbetsplats
    Som deltagare i kursen accepterar du att alla videoklipp / bilder från kursen där du kan utföra kan användas av Brehms Spilerdug Aps på hemsidan, facebook-sida, i undervisningsmaterial och guider