Om oss

Brehms Spilerdug bygger på ett stort intresse och en djup fackkunskap om förflyttningsteknik samt på vision om att förmedla och sprida denna kunskap, så att så många som möjligt kan dra nytta av produkterna och metoderna i sitt dagliga arbete.

Därför står vi heller aldrig stilla, utan utvecklas konstant. Nya metoder och möjligheter i arbetet med förflyttningsteknik som förmedlas genom guidningar och videor, nya produkter som gör det dagliga förflyttningsarbetet lättare, samt nya sätt att förmedla kunskap på i undervisning och via digitala plattformar.

Vi är här för att hjälpa dig, och den samlade erfarenheten från i stort sett alla aspekter av vardagen inom vård- och hälsosektorn innebär att vi alltid kan komma fram till en bra lösning på de många vanliga uppgifterna och utmaningarna, samt på de specifika problem som finns på din arbetsplats.

Vi strävar hela tiden efter att öka vår kunskap och förbättra våra produkter, våra metoder och vår kommunikation, så att vi kan skapa den bästa möjliga kombinationen av kunskap, produkter och användningsmöjligheter för att lösa dina uppgifter på bästa sätt.

Vi jobbar tillsammens med

Hvem er vi?

Erfarne og imødekommende medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Lisbeth Osterkryger

Kundesupport og regnskab

Direkte: +45 57 64 83 51
E-mail: lisbeth@spilerdug.dk

Kontakt

Helle Buggeskov

Ergoterapeut, Souschef
Sjælland, Sverige

Direkte: +45 41 80 83 52
E-mail: helle@spilerdug.dk

Venita Quist

Leg. Arbetsterapeut
Södra Sverige

Direkte: +45 31 49 69 62
E-mail: venita@spilerdug.dk

Kontakt

Christian Krogh-Jeppesen

Adm. direktør

Direkte: +45 23 68 87 34
E-mail: christian@spilerdug.dk