Vi ska ta hand om varandra och dem som tar hand om oss!


GRATIS Online E-Learningskurs i förflyttningskunskap och Spilerdug


HAR DU EN UTMANING MED ATT UNDERVISA I NÖDBEREDSKAP, nya medarbetare och vikarier i förflyttningskunskap erbjuder vi nu alla kommuner och sjukhus GRATIS åtgång till vår E-Learningsmodul om FÖRFLYTTNINGSKUNSKAP och GENERELL ANVÄNDNING AV SPILERDUG.
Bredvid gång tillsammans med E-Learning kan vara den bästa lösningen i nuläget. 
Se hur ni får åtgång här.

Rengöring av Spilerdug

Spilerdug och etanol eller klor fungerar bra tillsammans

Eftersom det inte är sömmar/hål i spilerdug, kan rengöring och desinfektion enkelt genomföras genom att torka av spilerdugen med tvättlappar med tex. tvål och/eller desinfektionsmedel som etanol eller klor. Spilerdug är testad med ett antal produkter på marknaden inklusive våtservett Universal, våtservett Etanol och tvål och våtservett Klor. Metoden används på många operationsrum i Danmark. Se mere här.

Vi har också våra försiktighetsåtgärder

SPILERDUGEN DU TAR EMOT – rullar packade i papper och de färdigklippta styckvis förpackade i svetsade påsar – har inte varit i kontakt med människor på minst 8 dagar.
I enlighet med regler och riktlinjer ifrån Folkhälsomyndigheten har vi infört hemarbete för alla medarbetare i möjligaste mån, och avbokat alla fysiska möte- och förflyttningsaktiviteter. 
Vårt mottagande och leverans av varor utförs ”kontaktlöst” i samarbete med våra partners på frakt och sändning. Vi sänder som vanligt 2 gånger i veckan.

Spilerdug och Förflyttning

Vi håller gratis kurs i Spilerdug och Förflyttning i Göteborg den 30 oktober och i Stockholm 3 november 2020

På kursdagen arbetar vi med de grundläggande principerna och teknikerna vid användning av Spilerdug, samt med förflyttningar som vändningar, högre upp i sängen, påsättning av Lyftsele och förflyttning i rullstol och på- och avtagning av kompressionsstrumpor. Se mer här
Ni kan delta 4 personer från varje avdelning. Ta tag i dina kollegor och anmäl er, först till kvarn gäller. Anmäl er på vår hemsida här

Venita Quist
Sverige
+45 3149 6962
venita@spilerdug.dk
Helle Buggeskov

+45 4180 8352
helle@spilerdug.dk

Facebook

Dela gärna era upplevelser

Kom ihåg att titta på vår Facebook sida och se våra löpande uppslag och dialog. Gilla och dela, så vi får flera med goda idéer och förslag 

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences